Állatterápia a gyakorlatban

 

esetmegbeszélő csoport

A Pedagógus Akkreditációs Rendszerben a képzés akkreditálása folyamatban van!

A képzés a MAKOMP égisze alatt indul, a tanúsítványokat / igazolásokat is az Egyesület állítja ki!

Csoportvezetők: Pieke Noémi pszichopedagógus (pszichológus kollégával, szervezés folyamatban)

 

Óraszám: 100 óra

 

Ár: 150.000 Ft

 

Időpontok: 2019 ősz

 

Jelentkezők: gyógypedagógus, pedagógus, pszichológus, pszichiáter, mentálhigiénés szakember, konduktor, szociális munkás (illetve ezen képzések hallgatói, aktív hallgatói jogviszony esetében)

 

Bővebben: az elmúlt években folyamatosan jelzik az állatterápiában dolgozó kollégák, hogy szükség lenne arra, hogy a megszerzett ismereteik gyakorlati alkalmazásában segítséget kapjanak. A képzés esetmegbeszélő csoportként működik, gyógypedagógus és klinikai szakpszichológus vezetésével. A hallgatók a képzés megkezdése előtt segítséget kapnak ahhoz, hogyan kell esetet referálni, a képzési napokon pedig a hallgatók által hozott eseteket beszéljük meg közösen. A képzés vezetői segítséget adnak, javaslatot tesznek a folyamat továbbvitelében is, segítenek a hallgatónak a kliens és problémája jobb megértésében és a hatékonyabb megsegítésben. A képzésen folyamatban lévő esetek referálását várjuk el a hallgatóktól.

A képzésen részt vehetnek a jelentkezők saját esetek hiányában is, de tanúsítványt, illetve igazolást csak abban az esetben kaphatnak, ha legalább 1 saját esetet referáltak a csoportban!