February 20, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Ingyenes kutyás tréning szociálisan félénk gyerekeknek!

April 15, 2019

Kedves Barátaink!

Ingyenes kutyával asszisztált szociális készségfejlesztő csoportokat indítunk szociálisan félénk 5-10 éves gyerekeknek Csévharaszton szeptembertől!

 

A program egy kutatás keretében valósul meg, ezért tudjuk az ingyenességet biztosítani. Emiatt viszont a programban való részvétel feltétele 3 különböző alkalommal a megadott kérdőívek kitöltése.
A tréning szeptemberben fog indulni, de mivel az első kérdőíveket már nyáron felvennénk, ezért a jelentkezéseket minél előbb várjuk! 2 db 4-6 fős csoportot indítunk, úgyhogy a férőhelyek száma is korlátozott. A tréning 2 egyéni alkalomból és 9 csoportosból fog állni, mindegyik 60 perces, és hétköznap délutánonként lesz, heti 1-szer.

A szociális félénkség alatt a következőt értjük: "A szociális félénkséget a mások jelenlétében fellépő szorongás (illetve a társas helyzetekben a mások általi megítéléstől való félelem) és a társas helyzetek elkerülésének együttes jelenléte jellemzi (LaGreca & Stone, 1993; Petermann és mtsai, 1996).

Amennyiben a szociális félénkséghez ASD és / vagy ADHD és / vagy 70 alatti IQ társul, akkor sajnos a részvétel nem lehetséges ezekben a csoportokban. (De tervben van később...)

Bővebb információ kérése és jelentkezés kizárólag a kutyasterapia.bp@gmail.com címen lehetséges Pieke Noéminél.

 

 

 

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus