Ingyenes kutyás tréning szociálisan félénk gyerekeknek!

Kedves Barátaink!

Ingyenes kutyával asszisztált szociális készségfejlesztő csoportokat indítunk szociálisan félénk 5-10 éves gyerekeknek Csévharaszton szeptembertől!

A program egy kutatás keretében valósul meg, ezért tudjuk az ingyenességet biztosítani. Emiatt viszont a programban való részvétel feltétele 3 különböző alkalommal a megadott kérdőívek kitöltése. A tréning szeptemberben fog indulni, de mivel az első kérdőíveket már nyáron felvennénk, ezért a jelentkezéseket minél előbb várjuk! 2 db 4-6 fős csoportot indítunk, úgyhogy a férőhelyek száma is korlátozott. A tréning 2 egyéni alkalomból és 9 csoportosból fog állni, mindegyik 60 perces, és hétköznap délutánonként lesz, heti 1-szer.

A szociális félénkség alatt a következőt értjük: "A szociális félénkséget a mások jelenlétében fellépő szorongás (illetve a társas helyzetekben a mások általi megítéléstől való félelem) és a társas helyzetek elkerülésének együttes jelenléte jellemzi (LaGreca & Stone, 1993; Petermann és mtsai, 1996).

Amennyiben a szociális félénkséghez ASD és / vagy ADHD és / vagy 70 alatti IQ társul, akkor sajnos a részvétel nem lehetséges ezekben a csoportokban. (De tervben van később...)

Bővebb információ kérése és jelentkezés kizárólag a kutyasterapia.bp@gmail.com címen lehetséges Pieke Noéminél.


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square